Parvel - Den bästa babyvakten 2018!

Parvel - Den bästa babyvakten 2018!

Vi är otroligt glada och stolta över att Parvel är vinnare av och har blivit utsedd till Årets Babyprodukt 2018 i kategorin Säkerhet utav en enhällig jury för Branchföreningen Lek&Baby.

https://www.lekobaby.se/utmärkelser/årets-babyprodukt-39269911

Juryns motivering löd:

"Parvel är babyvakten som inte liknar någon annan. Inga sladdar, inga batterier som måste laddas och med minimal strålning. Istället för ljud eller bild registrerar Parvel temperatur och rörelse. Själva babyvakten är så liten att den kan placeras nära barnet – i liggdelen, under täcket eller i åkpåsen. Med en mobilapp ständigt under utveckling kan man i telefonen få en varning om barnet blir för varmt eller för kallt och rörelsesensorn berättar direkt om barnet vaknat eller är på väg att göra det.

Parvels storlek och uppkoppling med Bluetooth gör att den fungerar i alla miljöer, även på resa. Att appen dessutom kan registrera barnets sovvanor och skapa ökad förståelse för sömnmönster är bara ett stort plus. Parvel erbjuder oroliga föräldrar ett helt nytt sätt att övervaka det sovande barnet och i och med det är den en given vinnare i kategorin Säkerhet."

 

0 kommentar

Kommentera